På gång

Fredag 28/2 gick återigen i skolbänkens tecken. Denna gång var det Näringsmedicin 1, gick den för många år sedan men det är inte dumt att gå igen då det kommer nya rön hela tiden. Handlade om Näringslära, Matsmältning och Detox. Grunden för hälsa är att matsmältning, tarmslemhinna och mikroflora är i balans - och hur många är vi som har det så? Tyvärr är maten vi äter inte alltid riktig för oss, vetemjölet är så förädlat att vi inte kan spjälka isär det ordentligt, ligger kvar s.k. osmälta proteiner i kroppen och kan störa våra system; avgiftnings- och utrensningssystemet, mag- och tarmsystemet, immunsystemet, endokrina systemet och nervsystemet, när inte detta funkar till 100% kan blodet bli förgiftat och vi kan börja bli dåliga. Kan bli trött, okoncentrerad, retlig, värk i leder, allergier, eksem mm. 

Senaste kommentarer

21.05 | 07:08

Hej! Blev rekommenderad dig och skulle vilja beställa tid för massage!

Med vänlig hälsning Ann-Louise

07.04 | 02:11

Hej! Är du bra på att behandla barnlöshet? Jag har endometrios och har därför ett överaktivt immunförsvar (natural killer cells) i livmodern. Tacksam för svar.

22.08 | 08:54

Hej!
Ursäkta för sent svar. Läs igenom hemsidan, där står det bl.a. om torrblodmikroskopering, slå mig gärna en signal så kan vi talas vid.
Hälsn. Eva

19.08 | 08:12

Hej - gör du Hälsoscanningar? Som Maria på Big Heart tex? Jag bor i Norrköpin men på besök i Gbg och mina Vänner undrar om det finns något liknande här?
Mvh P