På gång

Hösten har varit härlig, jag har blivit mormor till en fantastisk lite flicka.

Har varit på kurser, återträff med torrblodsanalytiker där de hade bjudit in Magnus Nyland M.D som berättade om fantastiska resultat på många toppidrottsmän och kvinnor i Sverige och även Norge som många av den vunnit guld när de fått bättre näring i sig.

Lyssnat på ett föredrag från Alpha-Plus där det talades om bakterier - mikrobiomer, superintressant och dagen efter var det en s.k. Holisticdag där det talades om E-vitamin; alla formerna av tokoferoler och tokotrioler samt ett par från England som berättade om "tarminnehålls" transplantation.

En tisdag i november var jag på ett föredrag som var återigen var anordnat av Holistic och de hade bjudit in Dr Marilyn Glenville PhD från England, som talade om kvinnohälsa; pms, menopaus, pcos, endometrios, infertilitet (även information om vad man kan göra för att även hjälpa mannen), oregelbunden mens, hormoner mm, mycket intressant och fortsatte dagen efter med telefonföredrag med företaget Helhetshälsa som också tog upp detta ämne.

Dr Glenville visade upp ett antal studier som visar att kvinnor, även män som lider av ovan nämnda symptom, ligger lågt på olika näringsämnen,; zink, C- och E-vitamin, Q10, fettsyror m.fl. och när man tillsätter dessa så blir symptomen allt som oftast mycket mindre, färre och i många fall kan de även försvinna.

 

Senaste kommentarer

21.05 | 07:08

Hej! Blev rekommenderad dig och skulle vilja beställa tid för massage!

Med vänlig hälsning Ann-Louise

07.04 | 02:11

Hej! Är du bra på att behandla barnlöshet? Jag har endometrios och har därför ett överaktivt immunförsvar (natural killer cells) i livmodern. Tacksam för svar.

22.08 | 08:54

Hej!
Ursäkta för sent svar. Läs igenom hemsidan, där står det bl.a. om torrblodmikroskopering, slå mig gärna en signal så kan vi talas vid.
Hälsn. Eva

19.08 | 08:12

Hej - gör du Hälsoscanningar? Som Maria på Big Heart tex? Jag bor i Norrköpin men på besök i Gbg och mina Vänner undrar om det finns något liknande här?
Mvh P