Zonterapi

Zonterapi

 - fotreflexologi  

 Anamnes, fotbad, zonterapi 20-25 min. per fot, avslappning ca. 5 min. Avslutas med en kopp härligt örtte. Ca. 70 min.

 

550 kr/behandling

 2550 kr/5 behandlingar 

"Zonterapi hjälper dagligen hundratals obotligt sjuka", säger terapins pionjär i Norden - sjukgymnast Lis Andersen.

Terapi med gamla anor

Zonterapi eller reflexzonterapi som det egentligen borde heta, är ingen ny behandlingsform utan tillhör förmodlingen de äldsta kända metoderna för självläkning av kroppen.

Redan för över 5000 år sedan användes zonterapi i Indien och Kina, även flera indianstammar kände till denna behandlingsform.

Det kan låta lite märkligt att man genom lättare tryckningar på valda områden under fötterna kan förbättra krämpor som man dragits med i flera år. De positiva resultat zonterapin ger, kan även få tvivlaren att ändra sig.

Idén med zonterapi bygger på att alla kroppens organ motsvaras av speciella reflexzoner på fötterna - i huvudsak på fotsulorna. Genom att massera dessa reflexzoner kan funktionerna  normaliseras i respektive organ.

När människorna började ta på sig skor för att skydda fötterna, försvann även den spontana zonterapeutiska och utrensande effekten som man kan få av att gå barfota.

Gifter lagras i kroppens fettvävnader och slutligen bildas hårda kristaller i fötterna. Kristallbildningen hindrar blodgenomströmning och energiflödet i kroppens vävnader och organ, samt även i lymfsystemet. Zonterapin bryter ned kristallerna så att energin och blodet åter kan flöda fritt och så småningom klarar kroppen av att avlägsna gifterna via kroppens utsöndringsorgan

 

- vilket kan resultera i en friskare kropp!

Senaste kommentarer

21.05 | 07:08

Hej! Blev rekommenderad dig och skulle vilja beställa tid för massage! M...

07.04 | 02:11

Hej! Är du bra på att behandla barnlöshet? Jag har endometrios och h...

22.08 | 08:54

Hej! Ursäkta för sent svar. Läs igenom hemsidan, där står det bl.a. om to...

19.08 | 08:12

Hej - gör du Hälsoscanningar? Som Maria på Big Heart tex? J...